
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü kendi evindeki İnegöl Belediyespor karşılaşmasında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.
Keşan Gençlik karşılaşmaya terör olaylarını kınamak için "Milletimizin Başı Sağolsun " yazılı pankartla sahaya çıktı.
Atatürk Spor Salonu'nda başhakemliğini Rasim Pehlivan, Başhakem Yardımcılığını Metin Demirbaz, Skor Hakemliğini Serkan Yavuz ve Sayı Haakemliğini Hülya Koç ve çizgi hakemliklerini Gökhan Kayaardı ve Aytaç Kıran'ın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik, Mahir, Senad, Bora,Taha, Murat,Enis (Ali) ve libero Tolgahan, konuk İnegöl Belediyespor da Yalçın, Göktuğ, Barış, Abdurrahim, İsmet, Gürkan ve libero Mesut tertibi ile çıktı.
Karşılaşmanın ilk setini İnegöl Belediyespor 25-22, ikinci seti 27-25 önde bitirererk 2-0 öne geçti.
3'üncü sette toparlanan Keşan Gençlik, bu seti 25-18 ve 4'üncü seti de 25-18 kazanarak durumu 2-2'ye getirerek maçı tie-break setine taşıdı.
Keşan Gençlik son sette seyircisinin de büyük desteği ile bu seti de 15-11 kazanarak maçı 3-2 kazanmasını bildi.
Keşan Gençlik'in bu galibiyeti sporseverler tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Keşan Gençlik takımı oyuncuları bu galibiyette büyük pay sahibi olan ve son sette salonu doldurarak kendilerine büyük destek veren tüm taraftarlara, Genç Keşanlılar Grubu'na ve Keşanspor Taraftarlar Derneği'ne teşekkür etti. Karşılaşmayı Kaymakam Ahmet Narinoğlu da izledi.