ANASAYFA
17 Mayıs 2012 Perşembe
Açılış Sayfam Yap!
Sık Kullanılanlara Ekle
Matbaa Hizmetleri
Künye
Reklam
İletişim
Siyaset
Ekonomi
Sağlık
Spor
Kültür-Sanat
Güncel
Röportaj
Resmi İlan
Son Dakika
Anket
Yazarlar
E-Gazete
'Afili' birincilik
Haberin Yayın Tarihi: 31 Ocak 2012 Salı - 12:23
‘O Ses Türkiye’ yarışmasının favorileri arasında gösterilen Keşanlı Oğuz Berkay Fidan, gitar çalıp söylediği ‘Afili Yalnızlık’ şarkısıyla kendi takımının birincisi oldu.

Orkun AKMAN
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı ve Show TV ekranlarından yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında heyecan devam ediyor. Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise’nin koçluk yaptığı programın Pazar akşamı yayınlanan bölümü sonrası her sanatçının 3’er yarışmacısı kaldı. Murat Boz’un takımında yer alan Keşanlı 16 yaşındaki Oğuz Berkay Fidan da sergilediği performansla takımının birincisi oldu.
Murat Boz’un takımındaki Keşanlı yetenek, gelen SMS oyları sayesinde 4 yarışmacı ara-sından birinci oldu. Emre Aydın’ın ‘Afili Yalnızlık’ şarkısını seslendiren Oğuz Berkay Fidan, sergilediği performansla jüri üyelerinden de tam not aldı.
Şarkısını seslendirdiği sırada aynı zamanda gitar da çalan genç yetenek, kendi takımında finale kalabilme mücadelesi verecek. Son 3’e kalan Keşanlı yetenek, SMS oyları sonucu finale kalıp yoluna devam etmek istiyor.
Yarışmada sadece Keşan’ı ve Edirne’yi değil tüm Trakya’yı hatta Balkanlar'ı temsil ettiğini belirten Fidan, “Hemşerilerimden gelen destekle yarışmada daha da iddialı olacağım” diye konuştu.
Diner: Organize destek lazım
Belediye Başkanvekili Özkan Diner de Edirne Belediyesi olarak Keşanlı yeteneğe her türlü destekte bulunacaklarını belirterek, “Hoparlörlerden sürekli yayın yaparak Edirneli vatandaşlarımıza yarışmayı hatırlatacağız. Ayrıca el ilanları basarak da genç kardeşimize destek olacağız. Oğuz Berkay’ın doğuştan gelen bir şarkı söyleme yeteneği var. Sesi de çok güzel. Ancak bu işler sadece yetenekle olmuyor. Organize destek de lazım. Bu yüzden sadece Keşan ya da Edirne değil, tüm Trakya Oğuz Berkay’a sahip çıkmalı” diye konuştu.
Oğuz Berkay Fidan daha sonra Havsa ve Uzunköprü Belediyelerini ziyaret ederek SMS için kendisine destek istedi. Pazar akşamı performans sahneleyecek olan Fidan, başta koçu Murat Boz ve Mustafa Sandal tarafından yarışmasının favorisi olarak gösteriliyor.

 Diğer Kültür-Sanat Haberleri
  ÇOK OKUNANLAR
Veda resitalleri
Bol 'kepçe' ceza
Gazeteciler 'Harita'yı sildi
Perişan miras
OSB'de yeni temel
Gençler bir başına
Trakya Birlik yöneticileri aklandı
Sessiz ama anlamlı
Hastane içinde oturma eylemi
Ayçiçeği gözaltında
  DÖVİZ KURLARI
USD Alış
1.8160-TL
USD Satış
1.8248-TL
EURO Alış
2.3062-TL
EURO Satış
2.3173-TL
 Copyright © Edirne Hudut Gazetesi
 Yeni Hudut Gazetecilik Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti.
 Babademirtaş Mah. Demirtaş Sok. Üç Şerefeli Camii Arkası No:7 EDİRNE
 Tel: 0.284.212 53 59 | Fax: 0.284.212 38 74