
Olgay GÜLER
Edirne'de yaşayan M.E.K. isimli kişi boşanma aşamasında olduğu iki çocuk annesi eşi N.K.’yi çalıştığı markette av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
Olay akşam saatlerine Edirne Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre M.E.K. boşanma aşamasında olduğu eşi N.K.'nın kasiyer olarak çalıştığı markete elinde av tüfeğiyle geldi. Etrafa bağıran M.E.K. eşi N.K.'ya ateş etti. Ardından marketin önüne çıkan M.E.K. bir el de kendine ateş etti. Markette büyük panik yaşandığı sırada olay polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.
112 ekiplerinin müdahale ettiği kasiyer N.K.'nın olay yerinde vefat ettiği belirlendi. Çalışma arkadaşları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yeri inceleme ekipleri ise bölgede çalışma yaptı. Kendisine ateş ederek yaralanan kocası M.E.K. ise yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.