Refik USLUY
Arslan ve merhume Gülay Kıyunat'ın oğulları Mehmet Gökalp Kıyunat Arslanlı 42 yaşında vefat etti. Ersan, Alptekin ve Nagihan Kıyunat'ın kardeşleri, Merhum Mehmet Gökalp Arslanlı'nın cenazesine AKP Edirne Millet-vekili Fatma Aksal, AKP Edirne İl Başkanı Belgin İba ve çok sayıda AKP ve MHP yöneticisi ve üyesi ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, odanın önceki başkanı Recep Zıpkınkurt da hazır bulundu.
Evinde solunum yetmezliğine bağlı kalp krizi sonucu vefat eden Mehmet Gökalp Arslanlı bir erkek evlat sahibiydi. Merhumun cenazesi dün kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze töreninin ardından Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeniimaret Bademlik Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
GÖKTUĞ İĞREK VEFAT ETTİ
Edirne'de dün iki gencin cenaze töreninin hüznü yaşandı. Eski Camide öğle namazının ardından 42 yaşındaki bir genç uğurlanırken, ikindi namazının ardından da 38 yaşındaki Göktuğ İğrek son yolculuğuna uğurlandı. İğrek'in cenaze töreninde Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Baro Başkanı Avukat Gökhan Karakoç ve çok sayıda Edirne Barosu avukatı hazır bulunarak taziyeleri iletti. Bir toplantı nedeniyle Atina'da bulunan Belediye Başkanı Recep Gürkan da cenazeye çelek gönderdi.
Muhsin ve Mine İğrek'in oğulları, Selda İğrek'in eşi olan 38 yaşındaki Göktuğ İğrek'in çok genç yaşta vefatı büyük bir üzüntü yarattı. Avukat Aydolu Karakoç'un kardeşi, Baro Başkanı Avukat Gökhan Karakoç'un kayınbiraderi olan merhum Göktuğ İğrek'in cenazesi dün Eski Camide ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
NURİSER OSMANTEPE VEFAT ETTİ
Kıyık Nişancıpaşa Mahallesi sakinlerinden merhum Hakkı Osmantepe'nin eşi, Huriser Osmantepe 82 yaşında vefat etti. Nurcan Paşa ve Gazanfer Osmantepe'nin anneleri Aynur Osmantepe ve Recep Paşa'nın kayınvalideleri, Yiğit Paşa'nın anneannesi, Berk Osmantepe'nin babaannesi olan merhumun cenazesi Kıyık Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
FATMA AKTOP VEFAT ETTİ
Tekirdağ Malkara Davuteli Köyü sakinlerinden merhum Mümin Aktop'un eşi, Mestan, Levent, İsmihan, Ayşe ve Gülten Aktop'un anneleri Fatma Aktop vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Malkara Davuteli Köy Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Malkara Davuteli Köyü Mezarlığında toprağa verildi.