
İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Edirne'de ilçeleri ve köyleri ziyaret ederek, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istiyor.
Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna hazırlanırken, milletvekilleri de Cumhurbaşk-anı adaylarının seçimi kazanması için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ZİYARETLERE DEVAM
Bu isimler arasında yer alan Mehmet Akalın da seçim bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Edirne'de oldukça sevilen ve yaptığı başarılı çalışmaların ardından milletvekili seçilmeyi başaran Akalın, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için vatandaşlardan oy istiyor.
İYİ Partili Akalın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Edirne ilimizde yaptığımız ziyaretlerde hemşehrilerime 14 Mayıs seçimlerindeki destek ve çabaları için teşekkür ederek, Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cum-hurbaşkanlığı 2. Tur seçim-lerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedik” diye konuştu.
“14 MAYIS SONRASI DA SAHADAYIM”
Akalın, “14 Mayıs seçim-leri sonrası Edirne ilinde gece gündüz demeden 2. Tur Cum-hurbaşkanlığı seçimleri için Kemal Kılıçdar-oğlu'na destek istiyorum. 14 Mayıs seçimleri sonrası Kılıçdaroğlu'nun Cum-hurbaşkanı olması için gece gündüz demeden ilçe ilçe köy köy ziyaretlere devam ediyo-rum” şeklinde konuştu.