SİS, KAR, BUZ |
|
|
|
Edirne’de yeni yılla birlikte etkili olan kar yağışına dün sis de eklenince kent merkezinde sürücüler ve yayalar zor anlar yaşarken hafta sonu yeni bir kar yağışının beklendiği ve sıcaklığın da -17 derecelere kadar düşebileceği belirtildi.
31 Aralık 2016 günü öğlen saatlerinde başlayan ve 4 saat boyunca aralıksız yağan kar yağışı Edirnelileri olumsuz etkilemeye devam ediyor. Havanın 3 gündür sıfırın altında olması nedeniyle zemindeki kar ve buz henüz erimezken dün de gün boyu etkili olan sis Edirnelilere zor anlar yaşattı.
Sis nedeniyle birçok bölgede görüş mesafesi 50 metreye kadar inerken trafiğin yoğun olduğu bazı kavşaklarda trafik polisleri kontrollü geçişi sağladı. Ekipler de bazı ara sokaklarda yol çalışmaları yaparak kar ve buzla kaplı olan zemini düzlemeye çalıştı.
Orkun AKMAN
|
HUDUT - 'Kira çıkışmadı' konseri
| |
|